domingo, 7 de mayo de 2006

Qui Som? (7/05/2006)

Carta per a les associacions, medis i partits d'Esparreguera

PLATAFORMA HUMANISTA D’ESPARREGUERA


Benvolguts amics / amigues:

Us enviem aquesta carta per a formalitzar la nostra intenció de tornar a presentar-nos com a Partit Humanista de Catalunya a les eleccions municipals de l'any 2007 a Esparreguera.

La Plataforma Humanista la formem un grup de gent d'esperit jove amb ganes de canviar i resoldre els problemes importants que pertoquen al nostre poble i que afecten a la qualitat de vida de les persones. Per més que escoltem parlar de reformes a la Constitució, el Estatut de Catalunya, independència, etc. constatem que no s'està solucionant res per part dels nostres governants, administracions i institucions.

Volem viure amb dignitat; comprar o llogar un habitatge sense destinar mes del 50% del nostre sou. Volem arribar a fi de mes. Volem decidir el nostre futur, perquè avui és possible. Això no és un privilegi sinó un DRET recollit a les primeres línies de la Constitució Espanyola.

L'estadística diu que el 45% dels catalans arriben amb dificultats a fi de mes i estem segurs que Esparreguera no se’n salva d’aquest problema. Avui el treball temporal i l'acomiadament improcedent s'han convertit en algo habitual.

El partit humanista es va presentar a les eleccions el 2003 obtenint 79 vots, invertint 300 euros de pressupost en la campanya amb un equip de 6 persones i diversos simpatitzants.
.
No som grans comunicadors ni polítics, no ens agrada la política tal i com l'hem conegut però considerem que és una eina social efectiva sempre que es faci un bon ús. Creiem en el futur i en la possibilitat d'unir a les persones per a un objectiu comú: Pressionar als polítics per fer que es comencin a adoptar amb caràcter urgent postures pel bé del ser humà en tots els àmbits de la nostra societat.

La intenció de la campanya per a les eleccions del 2007 és centrar la nostra energia en un o alguns d'aquests punts que creiem de màxima importancia i treballar-los a fons per trobar les millors propostes i solucions per a Esparreguera:

- L'accés a l'habitatge per a joves i persones de pocs recursos
- El treball temporal i precari
- Educació de qualitat i de valors humans a les escoles
- Incorporar una Democràcia real més participativa (A través dels Fòrums Veïnals)
- Banc municipal sense interès (micro crèdits, etc.)
- Solucions més efectives per a lluitar contra la violència familiar, de gènere, etc.
- Internet gratis per a tots
- Garantir a persones de pocs recursos alimentació bàsica i productes de primera necessitat (cooperatives, etc.)

Sincerament, ens agradaria contar amb vosaltres per a treballar
i discutir sobre aquests punts i altres que puguin sorgir.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres d'aquestes formes:
Per la pàgina web: www.plataformahumanista.net
Per correu electrònic: info@plataformahumanista.net Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla

Per telèfon: 639 402399

No hay comentarios: