miércoles, 10 de octubre de 2007

Esparraka.com

Esparraka.com, un nou fòrum de discussió a Esparreguera

aEsparreguera.com 18/09/2007

Fa poc s’ha obert un fòrum de discussió a Internet: www.esparraka.com
Aquest fòrum està organitzat per temes i per barris i pretén donar veu a totes les persones d'Esparreguera. Els promotors de la iniciativa consideren que són contades les webs que existeixen a Internet dedicades a Esparreguera i posen el cas d’aEsparreguera.com que permet afegir comentaris a notícies o enviar comunicats.

És per això que un grup de persones del poble han decidit crear aquest lloc virtual. Esparraka.com és independent de qualsevol entitat, partit o organisme d'Esparreguera.

A esparraka.com podreu publicar a l'instant notícies, comentaris, enllaços, queixes, debats, crear activitats a l'agenda compartida i molt més.

Tot això mentre escolteu la programació On-line de Radio Esparreguera. Des d'esparraka.com també teniu accés directe amb un sol clic a les webs més rellevants d'Esparreguera.

martes, 2 de octubre de 2007

Dia Internacional de la No-Violència - 2 d'Octubre

La no-violència sol comprendre tant el sistema determinat de conceptes morals que neguen la violència, com el moviment de masses encapçalat pel Mahatma Gandhi que es va desenvolupar a l'Índia la primera part del segle XX, així com la lluita pels drets civils dels negres en els EE.UU. sota la direcció de M. L. King i l'activitat desenvolupada per Kwame Nkrumah a Ghana. Poden esmentar-se també les intervencions civils d'A. Solzhenitsin, A. Sakharov, S. Kovalev, i altres famosos dissidents, contra el totalitarisme soviètic.

Dia Internacional de la No-Violència: Al món. A Catalunya.